Vår Personvernerklæring

Hvem vi er

Tannlegene Dullum AS er en tannlegeklinikk på Stjørdal.
Vår adresse er: Kjøpmassgata 28 , 7500 Stjørdal
Vårt tlfnr:  74 82 49 00
Vår epostadresse: stjordal@tannlegenedullum.no
Vår nettstedsadresse er: https://tannlegene-dullum.no/

 

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjemaer

Hvis du har en fyller ut timebestillingsskjemaet på dette nettstedet, vil vi lagre opplysningen på vår sikre webserver, og i vårt administrasjonssystem

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker JetPack for å registrere nettsidetrafikk. Innsamlet data er behandlet slik at besøkende ikke kan bli indentifisert.

 

Analyse

Hvem vi deler dine opplysninger med

Dette nettstedet bruker JetPack for å registrere nettsidetrafikk. Innsamlet data er behandlet slik at besøkende ikke kan bli indentifisert.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Nettstedet lagrer ingen personopplysninger for besøkende som ikke fyller ut timebestillingsskjema

For brukere som bestiller time dette nettstedet lagres de personopplysninger som de oppgir i bestillingen. Nettstedets administratorer kan se og redigere denne informasjonen. Denne informasjone lagres så lenge kundeforholdet varer, eller inntil du ber om at det blir slettet

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du bestilt time dette nettstedet, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Vi sender ingen informasjon til tredjepart.

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Vi bruker SSL sikkerhetssertifikat fra Let`s encrypt som hindrer mellomledd i å fange opp opplysninger som blir lagt inn på vårt kontaktskjema. 

Våre rutiner for datalekkasjer

Nettstedet er underlagt sikkerhetssystemer som gjør at nettstedsoperatør varsles ved forsøk på innbrudd eller angrep på andre måter. Ved datainnbrudd på nettsiden eller webservervil vår operatør foreta de nødvendige sikkerhetsrutiner, og eventuelle berørte parter vil bli varslet.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Data fra JetPack inneholder ingen opplysninger som kan identifisere besøkende

Hvis du ønsker å få vite hva slags informasjon vi kan ha om deg, så sender du en epost til stjordal@tannlegenedullum.no og ber om å få opplyst dette

Hvis du ønsker å få slettet eventuelle opplysninger vi kan ha om deg, så sender du en epost til stjordal@tannlegenedullum.no og ber om å få slettet disse

Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

På www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.

Ring oss

74 82 49 00

Vår adresse

Kjøpmannsgt 28, 2. etg
7500 STJØRDAL